OIKEASTI TÄRKEITÄ ASIOITA

Vuosi sitten käynnistetty Oikeasti tärkeitä asioita -rekrytointikampanjamme on päättynyt ja on aika arvioida tuloksia. Suomi 100 -juhlavuoden hengessä luotu kampanja saavutti monia tavoitteistaan yhdessä kumppaneiden kanssa, muun muassa

  • palkkasimme 28 uutta miprolaista kampanjavuoden aikana
    • saimme osaajia uudenlaisiin tehtäviin
  • vahvistimme yhteistyötä kumppaniyrityksien kanssa
    • teimme tiivistä kehitysyhteistyötä ja toteutimme uusia tuoteratkaisuja
  • paransimme yrityksemme tunnettuutta.

Haimme osaajia erilaisista tapahtumista: oppilaitoksista, asuntomessuilta, kansainvälisiltä alan messuilta. Lisäksi otimme käyttöön uusia viestintävälineitä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vaikka kampanja on päättynyt, oikeasti tärkeät asiat pysyvät. Lue kampanjan tuloksista ja tapahtumista oheisesta artikkelista lisää.Kampanja on päättynyt - oikeasti
tärkeät asiat pysyvät


Tule tekemään oikeasti tärkeitä asioita

Mipro osallistui Suomi 100 -juhlavuoteen toteuttamalla Oikeasti tärkeitä asioita -kampanjan. Kampanjan tavoitteena oli työllistää vuoden aikana 50 uutta henkilöä Miprolle ja yhteistyöyrityksiimme. Kampanjalla halusimme rakentaa osaajien verkoston ja ekosysteemin, joka poikii työtä, osaamista ja hyvinvointia kaikille siinä mukana oleville.

Kampanjan teema Oikeasti tärkeitä asioita kertoo siitä, että me Miprossa teemme asioita, jotka vaikuttavat joka päivä kaikkien suomalaisten elämään. Me suunnittelemme ja toteutamme järjestelmiä, jotka koskettavat elämän perusasioita – turvallista liikennettä ja puhdasta vettä.

Tavoitteenamme on viedä tätä osaamistamme myös maailmalle.


Miprolaiset tekevät työtä, jotta raideliikenne sekä vesi- ja energiahuolto olisivat turvallisia. Meille itsellemme turvallisuus merkitsee myös toista asiaa: Mipro on turvallinen työpaikka. Yritys on vakavarainen ja jatkuvuus on turvattu.

Miprossa voit vaikuttaa arkipäivän turvallisuuteen: liikenteeseen, vesihuoltoon, ympäristöön.Lue miprolaisten uratarinoita täältä.

”Mipro on pieni yritys, joka on jo saanut suuria asioita aikaan. Uudet asiakkaat tuovat uusia tarpeita ja nyt haemme osaajia myös tehtäviin, joita meillä ei ole aiemmin ollut. Olemme kiinnostuneita henkilöistä, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä Mipron mukana. Haemme Miproon hyvin monenlaisia osaajia, esimerkiksi automaation, ohjelmoinnin, sähkötekniikan, projektinhallinnan, käyttöliittymäsuunnittelun, tuotehallinnan, myynnin ja järjestelmien ylläpidon osaajia.”

Juha Nurmi, toimitusjohtaja

”Mipro on aikaansaava ja eteenpäin suuntaava yritys. Täällä on hommissa toimeen tarttuvia ja päämäärään tähtääviä asiantuntijoita. Kaikki tekevät töitä yhteisen tavoitteen eteen. Silloin itsestäkin esiin saa parhaat puolet. Hyvää täällä on juuri itsensä haastamisen mahdollisuus: ei voi olla vain yhden alan spesialisti vaan on pakko kehittyä.”

Sanna Määttä, Laatupäällikkö

”Olen työskennellyt Miprossa vuodesta 2002 lähtien. Olen ollut mukana kirjaamassa Mipron strategiaan seuraavaa tavoitetta: haluamme olla luotettavin ja tunnetuin turvallisuusalan järjestelmien toimittaja. Se on realistinen tavoite, mutta sen toteutuminen edellyttää, että saamme parhaat työntekijät. Tule varmistamaan kanssamme, että Mipro kasvaa myös tulevaisuudessa. Paras tae turvallisuudesta ja jatkuvuudesta työntekijöille on yrityksen kasvu.”

Jari Pylvänäinen, liiketoimintajohtaja

Mipro pähkinänkuoressa:

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien
turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Toiminnan punainen lanka on ratkaisukeskeisyys. Mipro tarjoaa asiakkaille joustavia ratkaisuja
heidän muuttuviin tarpeisiinsa. Kasvava yritys toimii Mikkelissä, Espoossa ja Oulussa. Mipro toimii globaaleilla markkinoilla ja hakee kasvua kansainvälistymisestä.

Lue lisää