Tapahtuma

Olimme mukana Vesihuoltopäivillä 8.-9.6.2016 Aulangolla!

Kiitos osastollamme kävijöille. Kerroimme tapahtumassa mm. Mipro REGO -tilannekuvaratkaisusta, jonka julkistimme vuosi sitten Yhdyskuntatekniikka 2015 -messuilla. Kuluneen vuoden aikana Mipro REGOon on kehitetty uusia vakio-ominaisuuksia, ja se on otettu käyttöön usealla vesilaitoksella.

Mipro REGO -toimituksia kuluneen vuoden aikana

Case: Kouvolan Vesi Oy

Mipro REGOn käyttö Kouvolan Vedellä on alkanut vauhdikkaasti, mistä on osoituksena muun muassa yli 1000 kirjattua tapahtumaa alkuvuodelta. Järjestelmään on toteutettu useita integraatioita: dynaaminen rajapinta biokaasulaitoksen DCS-automaatiojärjestelmään, dynaaminen rajapinta kolmannen osapuolen toimittamaan puhtaanveden hallinnan SCADA-järjestelmään sekä rajapinta laboratoriojärjestelmään. Talven aikana käyttöönotettiin myös kattava infonäyttöjärjestelmä Kouvolan Veden toimitiloihin.

Case: Napapiirin Energia ja Vesi Oy

Napapiirin Energia ja Vesi Oy:ssä (NEVE) Mipro REGO -tilannekuvan käyttöönotto etenee aikataulussa. Dynaamiset rajapinnat kolmeen automaatiopalvelimeen toteutettiin alle kahdessa kuukaudessa. Yhteinen kehitystyö ja rajapintojen toteutus jatkuu NEVEn strategiset tavoitteet huomioiden. Kehitystyötä koordinoidaan NEVEn ja Mipron välisen kumppanuussopimuksen ohjausryhmässä.

Case: Mikkelin Vesilaitos

Mikkelin Vesilaitoksella analyysien seuranta on helpottunut, kun tulokset näkyvät suoraan kartalta aukeavina graafeina. Tätä varten toteutettiin automaattiset rajapinnat kahteen eri laboratoriojärjestelmään. Mikkelin Vesilaitoksella tilannekuva on laajassa käytössä, ja se sisältää myös esimerkiksi kunnossapidon hallinta- ja raportointitoiminnallisuudet.

Case: Teollisuusjätevesien raportointi

Teollisuusjätevesien hallintaan kehitimme ratkaisun yhdessä Jyväskylän Energian ja Jyväskylän Seudun Puhdistamo Oy:n kanssa. Ratkaisu on helposti monistettavissa eri kohteisiin; tällä hetkellä se on käytössä Jyväskylässä ja lisäksi käynnissä on käyttöönotto toisella asiakkaalla.

Case: Imatran Vesi

Imatran Veden vesiprosessien raportointi modernisoitiin Mipro REGO –alustalle.
Nyt esimerkiksi sähkönkulutuksen muutoksia voi seurata prosessiosittain.

  • Jaa tämä sivu: