Lehdistötiedote

Mipro vahvistaa myyntivoimaa ja suuntaa kansainvälisille markkinoille

Raideliikenteen turvallisuuteen erikoistunut Mipro Oy tähtää entistä leveämmin hartioin alan kansainvälisille markkinoille. Mipron uusi myyntijohtaja Jari Pylvänen näkee kaupungistumisen ja raideliikenteen kehittyvän teknologian tarjoavan yhtiölle merkittäviä kasvumahdollisuuksia. Tietoliikenteestä tutut ratkaisut tulevat voimalla tulevaisuuden raideliikenteeseen.

Suomalainen Mipro tavoittelee merkittävää kasvua kansainvälisillä markkinoilla. Mipro Oy:n uusi myyntijohtaja Jari Pylvänen sanoo kaupungistumisen ja uuden teknologian avaavan huimia näkymiä myös raideliikenteen järjestelmien ja turvallisuuden markkinoille.

”Erilaiset pilvipalvelut, älykkäät verkot ja tietoliikennepohjaiset ratkaisut luovat kiinnostavia mahdollisuuksia tulevaisuuden raideliikenteelle. Samaan aikaan kaupungistuminen ja vähäpäästöisten liikennemuotojen tavoittelu lisäävät raideliikenteen suosiota”, Pylvänen viitoittaa.

Jari Pylväsen yli 20 vuoden kokemus tietoliikenneratkaisujen kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista Nokialla ja Creanordilla ulottuu Euroopasta Pohjois- ja Etelä-Amerikan markkinoille. Pylväsen mukaan raideliikenteessä on meneillään vastaava kehitysloikka kuin teleliikenteessä on koettu.

Pylväsen mukaan perinteisen raideliikenteen modernisointi, luotijunat ja metron automatisointi ovat ajankohtaisia kaikkialla maailmassa, ja tarjoavat Mipron kaltaiselle ketterälle toimijalle erinomaiset mahdollisuudet laajentua globaalisti.

”Raudan sijaan maailman raiteille tarvitaan yhä enemmän softaa. Mipron vahva tuotekehitys ja kokonaisvaltaiset ratkaisut ovat erittäin potentiaalisia vaihtoehtoja myös kansainvälisille toimijoille. Helsingin Länsimetro on hieno referenssi Mipron osaamisesta ja Virossa alkanut projekti vahva avaus kansainvälistymiselle.”

Kansainvälisissä projekteissa yrityksen sisäisen ja useiden eri sidosryhmien yhteistyön merkitys kasvaa entisestään. "Huipputason asiantuntijapalveluiden myynti edellyttää koko organisaation erikoisosaamisen valjastamista yhteiseen käyttöön", Pylvänen painottaa.


Lisätietoja:

Jari Pylvänen, myyntijohtaja, Mipro Oy
Puh. 040 533 2535, jari.pylvanen@mipro.fiMipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Kasvavan yrityksen kotipaikka on Mikkeli, ja yhtiö toimii globaaleilla markkinoilla. Yhtiön asiakkaita Suomessa ovat esimerkiksi Liikennevirasto, HKL ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.  • Jaa tämä sivu: