Kasvun vauhdittamiseksi Mipro etsii nyt raideliikenne- ja metroprojektien

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikkönä vastaat projektikokonaisuuksista ja johdat asiantuntijoista koostuvaa projektitiimiä sekä projektien toteuttamiseen tarvittavaa partneri- ja alihankkijaverkostoa.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat vastata johtamiesi projektien sopimuksenmukaisuudesta, budjetoinnista ja taloudesta, asiakasraportoinnista sekä projekteihin liittyvistä hankinnoista ja riskienhallinnasta. Laajennat projektien kokoa omalla aktiivisella panostuksellasi lisämyyntiin ja neuvottelemalla asiakkaan kanssa mahdollisista lisäyksistä meneillään oleviin projekteihin. Raportoit yhtiön projektitoiminnan vetäjälle, PMO Managerille.

Menestyt tehtävässä tuloshakuisella otteellasi ja kyvyilläsi hallita suurempiakin kokonaisuuksia. Lunastat paikkasi asiantuntijoiden esimiehenä ammattimaisella johtamisotteellasi, mutta haluat toimia myös itse osana projektitiimiä. Toimintatapasi on systemaattinen ja mahdollinen kokemuksesi rautatiealasta luo hyvät edellytykset onnistua tässä projektiluontoisessa tehtävässä. Sinulla on korkeakoulututkinto tehtävään soveltuvalta alalta ja käytät työssäsi sujuvasti sekä suullista että kirjallista englannin kieltä, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Olet luonteeltasi yrittäjähenkinen ja tuot rohkeasti oman osaamisesi ja innovatiivisuutesi työyhteisön käyttöön. Positiivisen innostavalla kehittämis- ja kehittymisotteellasi luotsaat johtamasi huippuosaajat luomaan toistuvasti onnistuneita asiakaskokemuksia.

Mipro tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään kasvuhakuista ja kannattavaa liiketoimintaa vahvojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Saat tueksesi hyvät työvälineet sekä alansa parhaat osaajat työkavereina.

Tehtävässä viihtymistä tukee yhtiön tarjoamat kattavat ja monipuoliset työsuhde-edut.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi InHuntin sivuilla alla olevan linkin kautta viimeistään 20.8.19. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa 5.8. alkaen Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Hae tästä