Kasvun vauhdittamiseksi Mipro etsii nyt

ACCOUNT MANAGERIA

Account Managerina vastaat asiakkuuksien kehittämisestä ja asiakastyytyväisyydestä.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat toimia linkkinä asiakkaan ja Mipron projektiorganisaation välillä, kehittää asiakkaan liiketoimintaa Mipron asiantuntijoiden ja ratkaisujen avulla sekä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tavoitteita niin syvällisesti, että voit kehittää asiakkaan ja Mipron yhteistyötä kohti strategista ja pitkäkestoista kumppanuutta. Raportoit yhtiön myyntijohtajalle.

Menestyt tehtävässä oma-aloitteisella, tavoitteellisella ja asiakaslähtöisellä asenteellasi ja hyödyntämällä konsultatiivisia myyntitaitojasi ja kokemuksen tuomia tarjouslaskenta- ja sopimusneuvottelukykyjäsi. Sinulla on näyttöjä onnistumisista teknisten järjestelmien myynnistä ja haluat päästä tuloksiin tiimityöskentelyn kautta sujuvien vuorovaikutustaitojesi avulla. Mahdollinen rautatieteknologian, turvalaiteautomaation tai liikenteenohjausjärjestelmien tuntemus antaa lisäpontta myyntiponnisteluihisi. Toimintatapasi on systemaattinen ja mahdollinen kokemuksesi rautatiealasta luo hyvät edellytykset onnistua tässä projektiluontoisessa tehtävässä. Sinulla on tekninen tai kaupallinen tutkinto tehtävään soveltuvalta alalta ja käytät työssäsi sujuvasti sekä suullista että kirjallista englannin kieltä, muu kielitaito lasketaan eduksi. Olet myös valmis matkustamaan tehtävän hoitamisen edellyttämän määrän sekä Suomessa että ulkomailla.

Olet luonteeltasi yrittäjähenkinen ja tuot rohkeasti oman osaamisesi ja innovatiivisuutesi työyhteisön käyttöön. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitosi vakuuttavat asiakkaat kerta toisensa jälkeen.

Mipro tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään kasvuhakuista ja kannattavaa liiketoimintaa vahvojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Saat tueksesi hyvät työvälineet sekä alansa parhaat osaajat työkavereina.

Tehtävässä viihtymistä tukee yhtiön tarjoamat kattavat ja monipuoliset työsuhde-edut.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi InHuntin sivuilla alla olevan linkin kautta viimeistään 20.8.19. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa 5.8. alkaen Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Hae tästä

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Mipron tavoitteena on olla turvallisuuteen liittyvien järjestelmien ja palveluiden luotettavin ja tunnetuin asiantuntijayritys.

Mipro on turvallisuuden asiantuntija, jolla on neljän vuosikymmenen kokemus toimialaltaan. Työllistämme tällä hetkellä noin 115 henkilöä. Pääkonttorimme on Mikkelissä, lisäksi meillä on toimipaikat Espoossa ja Oulussa sekä Tallinnassa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Väylävirasto, HKL, Eesti Raudtee ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt. Toimimme globaaleilla markkinoilla ja haemme kasvua kansainvälistymisen kautta.