Haemme Mikkelin sekä Oulun toimipisteeseemme

myynti-insinööriä

Myynti-insinöörinä vastaat automaatiojärjestelmien ja niihin liittyvien palveluiden myynnistä vesi- ja energiahuollon kotimaisille asiakkaille. Lisäksi tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta sekä olemassa olevien vesi- ja energiahuollon asiakkuuksien hoito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

  • oma-aloitteista, tavoitteellista sekä asiakaslähtöistä asennetta ja toimintatapaa
  • tiimityöskentelytaitoja
  • aikaisempaa teknisten järjestelmien myyntikokemusta
  • matkustusvalmiutta.

Automaatiojärjestelmien ja instrumentoinnin sekä vesi- ja energiahuoltosektorin tuntemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään kasvuhakuista ja kannattavaa liiketoimintaa vahvojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Saat tueksesi hyvät työvälineet sekä alansa parhaat osaajat työkavereiksi. Tehtävässä viihtymistä tukevat yhtiön tarjoamat kattavat ja monipuoliset työsuhde-edut.


Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi viimeistään 15.8.2019 osoitteeseen career@mipro.fi. Liitä hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Mipro Oy, Aki Muinonen (Sr. myyntipäällikkö) p. 044-749 1222 / aki.muinonen@mipro.fi (5.7.2019 saakka, arkisin klo 8-16) tai Timo Kakko (Palvelupäällikkö) p. 044-749 8312 (arkisin klo 8-16) / timo.kakko@mipro.fiMipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Mipron tavoitteena on olla turvallisuuteen liittyvien järjestelmien ja palveluiden luotettavin ja tunnetuin asiantuntijayritys.


Mipro on turvallisuuden asiantuntija, jolla on neljän vuosikymmenen kokemus toimialaltaan. Työllistämme tällä hetkellä noin 115 henkilöä. Pääkonttorimme on Mikkelissä, lisäksi meillä on toimipaikat Espoossa ja Oulussa sekä Tallinnassa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Väylävirasto, HKL, Eesti Raudtee ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt. Toimimme globaaleilla markkinoilla ja haemme kasvua kansainvälistymisen kautta.

  • Jaa tämä sivu: