Haemme Mikkelin toimipisteeseemme

järjestelmäasiantuntijaa

Haemme vahvistusta vesi- ja energiahuollon asiantuntijatiimiimme: tule meille vastaamaan automaatio- ja tietojärjestelmien sekä niihin liittyvien ohjelmistojen asiantuntijatehtävistä.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos sinulla on osaamista ja kokemusta

  • käyttöjärjestelmistä ja virtuaaliympäristöistä
  • tietokanta- ja raportointisovelluksista
  • tiedonsiirtorajapinnoista
  • asiakasrajapinnassa toimimisesta.

Arvostamme myös sujuvia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Automaatiojärjestelmien sekä vesi- ja energiahuoltosektorin tuntemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittymään ja kehittämään kasvavaa liiketoimintaamme. Saat tueksesi hyvät työvälineet sekä alansa parhaat osaajat työkavereiksi. Tehtävässä viihtymistä tukevat yhtiön tarjoamat kattavat ja monipuoliset työsuhde-edut.


Kiinnostuitko tehtävästä: kysy lisää Mipro Oy, Timo Kakko (Palvelupäällikkö) p. 044-749 8312 (arkisin klo 8-16) / timo.kakko@mipro.fi. Lähetä hakemuksesi viimeistään

11.8.2019 osoitteeseen career@mipro.fi. Liitä hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi.


Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa. Mipron tavoitteena on olla turvallisuuteen liittyvien järjestelmien ja palveluiden luotettavin ja tunnetuin asiantuntijayritys.


Mipro on turvallisuuden asiantuntija, jolla on neljän vuosikymmenen kokemus toimialaltaan. Työllistämme tällä hetkellä noin 115 henkilöä. Pääkonttorimme on Mikkelissä, lisäksi meillä on toimipaikat Espoossa ja Oulussa sekä Tallinnassa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Väylävirasto, HKL, Eesti Raudtee ja lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt. Toimimme globaaleilla markkinoilla ja haemme kasvua kansainvälistymisen kautta.

  • Jaa tämä sivu: