Mipro on asiantuntijayritys, jonka erityisosaamista ovat turvallisuus ja ympäristötekniikka. Kehitämme ja toimitamme kokonaisvaltaisia järjestelmäratkaisuja rautatie- ja metroliikenteen ja teollisuuden turvallisuuden hallintaan sekä vesi- ja energiahuollon prosessien ohjaukseen ja valvontaan.

Mipro työllistää tällä hetkellä noin 115 alansa ammattilaista. Henkilöstöstä löytyy sekä uransa alkuvaiheessa olevia nuoria että konkareita, jotka ovat viihtyneet Miprolla kymmeniä vuosia. Mipro tarjoaa haasteita molemmille: monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuksia luoda uraa kansainvälistyvässä, dynaamisessa yrityksessä.


Mipro Oy mukana Isähaasteessa

Tasa-arvoinen ja perheystävällinen työelämä on kaikkien etu

"Työpaikkana haluamme edistää työn ja perheen yhteensovittamista sekä isien että äitien kohdalla. Meillä on käytettävissä perhevapaat, erilaiset työaikajoustot, etätyö ja myös sairaan lapsen hoitopalvelu. Olemme miesvaltainen työpaikka, joten Isähaaste koskee meitä läheisesti. Koemme tärkeäksi isien osallistumisen perheen arkeen. Olemme yrityksenä sitoutunut yhteiskuntavastuuseen ja sen toteuttamiseen jokapäiväisessä elämässä. Tasa-arvoisen työelämän mahdollistaminen on näin ollen yksi yrityskulttuurimme pääperiaatteista."

Lue lisää Isähaasteesta täältä