Me Miprossa teemme asioita, jotka vaikuttavat joka päivä kaikkien suomalaisten elämään. Me suunnittelemme ja toteutamme järjestelmiä, jotka koskettavat elämän perusasioita – turvallista liikennettä ja puhdasta vettä.

Miprolaiset tekevät työtä, jotta raideliikenne sekä vesi- ja energiahuolto olisivat turvallisia. Meille itsellemme turvallisuus merkitsee myös toista asiaa: Mipro on turvallinen työpaikka. Yritys on vakavarainen ja jatkuvuus on turvattu.

Miprossa pääset ammattilaisena tekemään oikeasti tärkeitä asioita yhdessä parhaiden osaajien kanssa ja oman elämäsi suuntaan vaikuttaen. Jos oikeasti tärkeät asiat ovat sinunkin sydäntäsi lähellä, katso avoimet työpaikkamme ja täytä hakemus.

AVOIN HAKEMUS

Jos etsit uusia haasteita hyvien tyyppien joukosta ja olet tiimityöskentelytaitoinen, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja elämänmyönteinen niin kuulemme mielellämme osaamisestasi ja uratoiveistasi. Lähetä meille avoin hakemus CV:n kera. Edellytämme hakijoilta korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa tai vastaavien taitojen hallintaa.

Lähetä avoin hakemus

Huom! Lähettämällä avoimen hakemuksen hyväksyt, että tietosi tallennetaan työnhakijarekisteriimme. Tietoja säilytetään kaksi vuotta.

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä saat täältä.