Mipro on asiantuntijayritys, jonka erityisosaamista ovat turvallisuus ja ympäristötekniikka. Kehitämme ja toimitamme kokonaisvaltaisia järjestelmäratkaisuja rautatie- ja metroliikenteen ja teollisuuden turvallisuuden hallintaan sekä vesi- ja energiahuollon prosessien ohjaukseen ja valvontaan.

Mipro työllistää tällä hetkellä noin 115 alansa ammattilaista. Henkilöstöstä löytyy sekä uransa alkuvaiheessa olevia nuoria että konkareita, jotka ovat viihtyneet Miprolla kymmeniä vuosia. Mipro tarjoaa haasteita molemmille: monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuksia luoda uraa kansainvälistyvässä, dynaamisessa yrityksessä.

AVOIN HAKEMUS

Jos etsit uusia haasteita hyvien tyyppien joukosta ja olet tiimityöskentelytaitoinen, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja elämänmyönteinen niin kuulemme mielellämme osaamisestasi ja uratoiveistasi. Lähetä meille avoin hakemus CV:n kera. Edellytämme hakijoilta korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa tai vastaavien taitojen hallintaa.


Lähetä avoin hakemus

Huom! Lähettämällä avoimen hakemuksen hyväksyt, että tietosi tallennetaan työnhakijarekisteriimme. Tietoja säilytetään kaksi vuotta.

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä saat täältä.